Open dagen en lesmiddagen

Do 8 dec 2022 19:00-21:30
Informatieavond voor groep 8-ouders
(Inschrijven is noodzakelijk, klik hier)

Uw kind staat aan de vooravond van misschien wel de eerste echt autonome keuze; naar welke VO-school ga ik volgend jaar?
Als ouder maakt u een onmisbare schakel uit van dit proces. U heeft uw eigen ervaringen, voorkeuren en wensen maar ongetwijfeld ook een hoop vragen. Daarom organiseren we speciaal voor groep 8-ouders een informatieavond op donderdag 8 december.

In 3 informatierondes proberen we u mee te nemen in;
-wat u en uw kind van het CGU mogen verwachten, wat wij verwachten van leerlingen en ouders, waarom een leerling zou kunnen kiezen voor het CGU maar zeker ook wanneer wij wellicht niet de bestpassende school zijn.
– hoe een gemiddelde les en lesdag eruitziet op het CGU. Wat zijn kenmerken van gymnasiaal onderwijs en wat is specifiek en eigen voor het CGU?
– de aanmeldprocedure en het proces t/m de eerste schooldag. Daarin zoomen we bijvoorbeeld ook in op onze regio-functie en hoe wij tot een klassenindeling komen

Ook met deze drie rondes zijn echt niet al uw vragen beantwoord, dus aansluitend is er gelegenheid om in gesprek te gaan met leerlingen, ouders en docenten van het CGU.

De avond begint om 19:00 uur (school is vanaf 18:30 uur geopend) en duurt tot ongeveer 21:30 uur.

In verband met een goede voorbereiding en strakke organisatie willen wij graag weten wie wij mogen verwelkomen op donderdag 8 december. De inschrijving is t/m 30 november geopend of totdat wij de maximale capaciteit hebben bereikt.

Uiterlijk 6 december ontvangen de ouders die zich ingeschreven hebben de laatste praktische details per mail.

Deze informatie-avond richt zich met name op ouders en is minder geschikt voor leerlingen. De Open Dagen in januari en Open Lesmiddagen zijn bij uitstek geschikt voor leerlingen om kennis te maken met het CGU.

Vrij 13 jan 2023 19:30-21:30
Open inloop-avond

Meer informatie volgt na de info-avond

 

Zat 14 jan 2023 10:00-12:30
Open inloop-ochtend

Meer informatie volgt na de info-avond

 

Wo 1 februari 2023 13:30-15:45
Open lesmiddag voor leerlingen uit groep 8.

Meer informatie volgt na de Open Dagen

Het programma deze middag is hetzelfde als van de  Open Lesmiddag van 7 november 2022. Wij verzoeken leerlingen die 7 november aanwezig met klem zich niet nogmaals in te schrijven maar ruimte te laten voor leerlingen die destijds niet konden deelnemen.
Leerlingen die wij in november verwelkomd hebben, raden wij aan een open lesmiddag van een andere school te bezoeken om zo tot een weloverwogen keuze te komen.

Ma 7 nov 2022 15:45-18:00
Extra Open lesmiddag voor leerlingen uit groep 8